Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 12ης Σεπτεμβρίου



ΚΑΛΕΣΜΑ
Συνάδελφοι,
Στις 12 του μήνα αγωνιζόμαστε για την εκπαίδευση και τον εκπαιδευτικό.
Για να δοθούν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα έχουμε απόλυτη ανάγκη από τη συμπαράσταση και τη συμπαράταξη της κοινωνίας.
Πρέπει να γίνει σαφές σε όλους ότι οι κλαδικές διεκδικήσεις είναι κοινωνικές διεκδικήσεις που αφορούν τους πάντες.
Συνάδελφοι,
Απέναντι σε αυτή τη βάρβαρη πραγματικότητα, απέναντι σε όλους αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν πως όλοι οι αγώνες είναι μάταιοι και πως πρέπει πειθαρχημένα και άβουλα να υποταχθούμε στην αναλγησία των ισχυρών, ορθώνουμε το ανάστημά μας ως οφειλόμενο χρέος στη νέα γενιά που διαπαιδαγωγούμε.

Πλαίσιο κειμένου: Το Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ζακύνθου σας καλεί να συμμετάσχετε: • στο δίωρο αποκλεισμό της Διεύθυνσης Α/θμιας Ζακύνθου στις 11 του Σεπτέμβρη μετά τον Αγιασμό  (12:00 – 14:00) • στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση που προκήρυξε η ΔΟΕ στις 12 του Σεπτέμβρη 2012. • Σας καλούμε την ημέρα της απεργίας στις 9.00 στο γραφείο του Συλλόγου.
Το οικονομικό κόστος που επωμιζόμαστε ως συνέπεια των αγώνων μας είναι δυσβάσταχτο, ιδιαίτερα στις συνθήκες της σημερινής κρίσης, όμως δεν μπορεί να είναι φραγμός στα οράματά μας για μια καλύτερη παιδεία. Να είστε σίγουροι πως με την απεργία μας, αυτά που έχουμε να κερδίσουμε εμείς, οι μαθητές μας και το δημόσιο σχολείο είναι πολύ περισσότερα από αυτά που έχουμε να «χάσουμε».







Ξαναπιάνουμε το νήμα των μεγάλων κινητοποιήσεων
Απεργούμε στο πρώτο κουδούνι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου