Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

3o Ενημερωτικό Σημείωμα Σεπτεμβρίου



Ζάκυνθος, 25/09/2013

30 Ενημερωτικό Σημείωμα Σεπτεμβρίου

Θέμα 1ο: Έκτακτη Γενική Συνέλευση
            Σας καλούμε στην Έκτακτη Απεργιακή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί αύριο, δεύτερη μέρα της απεργιακής κινητοποίησης, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 11μισή το πρωί στο γραφείο του Συλλόγου μας.

Θέμα 2ο: Ταμείο Αλληλοβοήθειας
Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Ζακύνθου, σύμφωνα με το καταστατικό του, διαθέτει εδώ και πολλά χρόνια Ταμείο Αλληλοβοήθειας, με σημαντική προσφορά στους συναδέλφους.
Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας διοικείται από τριμελή Διοικούσα Επιτροπή (ΔΕΤΑ), η οποία εκλέγεται μόνο από τα μέλη του Ταμείου.
Το ΔΣ του Συλλόγου μας καλεί όσους συναδέλφους επιθυμούν να εγγραφούν στο Ταμείο με μηνιαία συνδρομή 10ευρώ και να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση των μελών του Ταμείου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 7μισή το απόγευμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο με σκοπό την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής.
Για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τη ΔΕΤΑ, μπορείτε να τηλεφωνείτε στη γραμματέα του Συλλόγου μας, κα Βάσω Χροναίου στο τηλ. 6974914362. Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές και την ημέρα πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης.


Θέμα 3ο: Ομάδες πολιτισμού
Στο Σύλλογο Δασκάλων & Νηπιαγωγών Ζακύνθου πιστεύουμε ότι συνδικαλισμός και πολιτισμός είναι δύο έννοιες που βαδίζουν παράλληλα. Η ανάπτυξη του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, της ελευθερίας, του πνεύματος και του λόγου συμβαδίζουν με την προάσπιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, προβάλλοντας τη διεκδίκηση για καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα έργα πολιτισμού αποτελούν ανάχωμα στην πλημμυρίδα της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που έχει προκαλέσει ο νεοφιλελευθερισμός. Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων μας, λειτουργούν ομάδες πολιτισμού στις οποίες καλλιεργούνται και διατηρούνται οι ανθρώπινες αξίες της συσπείρωσης, της συνύπαρξης και της αλληλεγγύης.
Και φέτος θα συνεχίσουν την επιτυχημένη λειτουργία τους οι ομάδες χορού, φωτογραφίας, πεζοπορίας και η χορωδία μας. Καλούμε όσους συναδέλφους θα ήθελαν να διδάξουν εθελοντικά στα νέα τμήματα θεάτρου,  εικαστικών και ξένης γλώσσας να επικοινωνήσουν με τη γραμματέα του Συλλόγου μας, Βάσω Χροναίου, στο τηλέφωνο: 6974914362 μέχρι τη Δευτέρα 30 Σεπτέμβρη.
Για τη δημιουργία των ομάδων θα υπάρξει ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα για να μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου