Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

2 Ενημερωτικό Σημείωμα Οκτωβρίου



Ζάκυνθος, 10/10/2013
20 Ενημερωτικό Σημείωμα Οκτωβρίου
Θέμα 1ο: Ταμείο Αλληλοβοήθειας
Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Ζακύνθου, σύμφωνα με το καταστατικό του, διαθέτει εδώ και πολλά χρόνια Ταμείο Αλληλοβοήθειας, με σημαντική προσφορά στους συναδέλφους.
Το Ταμείο Αλληλοβοήθειας διοικείται από τριμελή Διοικούσα Επιτροπή (ΔΕΤΑ), η οποία εκλέγεται μόνο από τα μέλη του Ταμείου.
Το ΔΣ του Συλλόγου μας καλεί όσους συναδέλφους επιθυμούν να εγγραφούν στο Ταμείο με μηνιαία συνδρομή 10ευρώ και να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση των μελών του Ταμείου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο με σκοπό την ανάδειξη νέας Διοικούσας Επιτροπής. Είναι επιτακτική ανάγκη η παρουσία όλων των μελών, προκειμένου να υπάρξει απαρτία, καθώς η προηγούμενη ΓΣ δεν πραγματοποιήθηκε λόγω ελλιπούς προσέλευσης.
Για την υποβολή υποψηφιοτήτων για τη ΔΕΤΑ, μπορείτε να τηλεφωνείτε στη γραμματέα του Συλλόγου μας, κα Βάσω Χροναίου στο τηλ. 6974914362. Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές και την ημέρα πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης.
Θέμα 2ο: Συνδικαλιστικός Σύνδεσμος
Παρακαλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων όλων των σχολείων να καθορίσουν ένα συνάδελφο ως συνδικαλιστικό σύνδεσμο, όπως ορίζει το Καταστατικό Λειτουργίας του Συλλόγου, προκειμένου να έρχεται σε επαφή με το Δ.Σ. του Συλλόγου και με αυτόν τον τρόπο να καταστεί ευκολότερη η επικοινωνία μας. Οι διευθυντές των σχολείων παρακαλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία του συναδέλφου που θα οριστεί με email.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου